Wat een geweldig Zomerfeest!

Ons Zomerfeest was zeer geslaagd. Het weer was niet echt heel lekker; flinke windvlagen in het begin van de middag. Die zorgden ervoor dat het opzetten van de tarps een flinke klus was. Het plaatsen van ons grote insectenhotel terug in de Doorntuin was ook nog een krachttoer. Met 6 man/vrouw sterk (plus de heftruck van tuincentrum Soontiëns) hebben we het op zijn plek gekregen.

De speurtocht leidde je door de Doorntuin en het wandelgebied dat tegen de Doorntuin aan gelegen is. En er is flink gezaagd om de harde bamboestokken op de goede maat te krijgen. Niels liet onder de ratelplatanen zijn zaagkunsten zien. Stoer hoor, dat je met zo’n kettingszaag zo’n mooie dingen kunt maken. Daar komt toch nogal wat spierkracht bij kijken.

Aan het einde van de middag kwamen de pizzabakkers met hun mobiele houtoven. Er zijn rond de 75 mensen gekomen om een lekker pizza te komen eten. En lekker waren ze  ;->

Met dank aan de Regiegroep Doornakkers die ervoor gezorgd heeft dat de pizza’s ook voor de kleine beurs betaaldbaar waren.