NLdoet 2014 en de wilgentenen

De afscheiding van wilgentenen en de bogen bij de ingangen staan inmiddels in de grond. Rond de 20 mensen zijn komen helpen en daar zijn we heel blij mee. Vele handen maken licht werk, dat is weer eens gebleken. Nu is het wachten op de eerste tekenen van het uitlopen van de wilgentenen en hopelijk wordt het dit jaar een mooie groene afscheiding.

In de loop van de middag werd het kouder en viel er een stevige bui regen. Het was even kleumen maar het resultaat van het harde werken heeft alles weer goed gemaakt.

De prachtige narcissenboog staat in volle glorie in bloei. Wat een mooi plaatje, zo met de meidoornhaag erachter.

Wij bedanken iedereen die is komen helpen. En vooral ook de PLUS-supermarkt aan het Dirigentplein voor de koffie, thee en alles wat daar bij hoort. We hebben genoten van de heerlijke koekjes die Bakker Meelmuts ons geschonken heeft. En zoals altijd heeft Tuincentrum Soontiƫns ons enorm geholpen door ons hun tenten, agregaat, grondboren en extra snoeischaren te lenen. Bovendien hebben ze voor ons de sleuf, waar de wilgentenen in moesten komen, machinaal omgespit. Het is een grote boog en het met de hand omspitten van de grond is een te grote en vooral zware klus. Zeker omdat de bovenlaag bedekt is met heel vast en stevig gras.