Geweldige open inloop

Wat was het afgelopen zaterdag een prachtige dag. De zon stond hoog aan de hemel met een strakblauwe lucht. De nieuwe bak met Beeldenzand is officieel in gebruik genomen. En de nieuwe waterpomp niet te vergeten. De kinderen vonden het prachtig om zelf emmertjes water vol te pompen. Ze hebben heerlijk met zand en water gespeeld en de volwassenen werden weer even kind. Het resultaat was dat er prachtige zandcreaties ontstonden.

Aan het einde van de dag was de prijsuitreiking in twee categorieen: onder de 7 jaar en boven de 7 jaar. Voor de eerste groep was er een echte kinderschop en een -hark. Voor de andere een onderzoeksset. De prijzen waren ter beschikking gesteld door tuincentrum Soontiens waarvoor natuurlijk onze hartelijke dank!

Van Bakker Meelmuts hebben we overheerlijke mueslibolletjes gekregen. Met echte boter erop lieten we ze ons goed smaken. Lotty zorgde voor aardbeientaartjes en ook die gingen er goed in.

De dag hebben we met onze werkgroep afgesloten met een barbeque. Na ruim drie maanden knoerhard gewerkt te hebben, hadden we dat wel verdiend. Het was genieten zo, samen aan de pick-nicktafels in het groen. Een rondleiding door de tuin van Martijn van tuincentrum Soontiens maakte de dag compleet. We maken dankbaar gebruik van zijn kennis en kunde van planten en de verzorging daarvan.